Autodesk Product Design and Manufacturing Collection
élő webkonferencia az Automotive Hungary 2018 kiállítás ideje alatt
2018. október 18., 11:30-12:30

 

Az alkotás jövője elérkezett és dinamikusan formálja a terméktervezés lehetőségeit, a gyártástechnológiákat és a termékek felhasználásának módjait. Az Autodesk terméktervezési és gépipari szoftvergyűjteménye az Ön megbízható társa ebben a változó világban.

A VARINEX Zrt. kiváló CAD/CAM csapatának, az Automotive Hungary 2018 kiállítás ideje alatt megrendezésre kerülő „Autodesk Product Design and Manufacturing Collection” előadását online is közvetítjük azon érdeklődőink számára, akik elfoglaltságuk miatt nem tudnak azon személyesen is részt venni.

Az élő közvetítés ideje: 2018. október 18. 11:30-12:30

Ismerje meg a mérnöki innováció legújabb lehetőségeit, melyekkel termékeit vonzóbbá, tartósabbá és hatékonyabbá teheti, és biztosíthatja azok konzisztensen magas minőségét.

Tekintse meg az Automotive Hungary 2018 kiállítás ideje alatt megrendezésre kerülő online közvetített előadásunkat és élvezze a legkiemelkedőbb Inventor-élményt továbbfejlesztett szimulációval, 5 tengelyes CAM-megoldásokkal, üzemtervezési és -optimalizálási eszközökkel, valamint specifikus elektronikai, gépészeti és építészeti eszközök teljes választékával új, felhőalapú technológiákkal kiegészítve.

A részvétel ingyenes, azonban a közvetítés csak előzetes regisztrációt követően érhető el.
A regisztrációt lezártuk!
Program:
11:30 – 11:45
A termék és célgép tervezés új perspektívája: Autodesk Product Design & Manufacturing Collection
előadó: Radnai László
11:45 – 12:00
Autodesk Inventor: komplett megoldás az első ötlettől a kész tervdokumentációig
előadó: Farkas Attila
12:00 – 12:15
Professzionális fröccsöntésszimulációs megoldások és tervezőszoftverbe integrált szimuláció
előadó: H. Tóth Zsolt
12:15 – 12:30
Hatékonyság és folyamatbiztonság a szerszám-, készülék- és alkatrészgyártásban.
előadó: Sebők Róbert

 

Regisztráljon, az Automotive Hungary 2018 kiállítás ideje alatt megrendezésre kerülő online közvetített video konferenciánkra! Jelentkezési határidő: 2018. október 17., 18:00.

A regisztrációt lezártuk!

A regisztrációt követően az élő webkonferencia előtti napon küldjük a regisztráció során megadott e-mail címre a bejelentkezéshez szükséges további információt.