Autodesk – platform egy szebb és jobb jövőért

Az Autodesk megváltoztatta márkája arculatát. A vállalat szeretne jobban megfelelni az elmúlt 10 év során a szakágban és a technológiában végbement változásoknak, valamint azoknak a változásoknak, amelyek az e fejlődésre adott válaszként a szoftveres tervezőeszközökben, illetve azok használatában, licencelésében és a használatuk képzésében végbementek.

Ez a változás az új vállalati logóban, a termékgrafikákban és egyéb új kommunikációs elemekben nyilvánul meg vizuálisan, amelyekkel a következő hetekben találkozhat az Autodesk és az Arkance Systems webhelyén.

ZAVARÓ TÉNYEZŐK

A szokásos üzleti folyamatok rendje az elmúlt néhány évben többször is felborult. Mindez a legtöbb vállalatra hatást gyakorolt. A változás sebessége próbára tette a vállalatok azon képességét, hogy alkalmazkodjanak a változásokhoz és a zavarokat a saját előnyükre fordítsák. Mindannyiunknak változtatunk kellett számos szokásunkon – otthon és a munkában egyaránt. A digitális átalakulás drámaian felgyorsult. Egy teljes évtizednyi változás játszódott le 18 hónap alatt. A közös munka már azelőtt távoli együttműködéssé vált, hogy sokunk otthonról kezdett volna el dolgozni, adatainkat pedig a felhőbe helyeztük át. Automatizáltunk különféle általános folyamatokat, az adatok pedig egyre fontosabb szerepet kaptak bennük. A fogyasztókat és a gyártókat, illetve a gyártókat és a beszállítókat összekötő platformok jöttek létre.

LEHETŐSÉGEK

Az emberi találékonyságból fogant innovációk fej fej mellett versengtek az új zavaró tényezőkkel. Új ötletek születtek, amelyek gyorsabban lépték át az iparágak határait és teremtettek közöttük hidat, mint korábban valaha. Ezzel a változás korábban sosem látott lehetőségei nyíltak meg. A kivitelezés fejlődéséből származó tudás felhasználható a termelési folyamatok és termékek továbbfejlesztésében is, de akár a szórakoztatóiparban, a repülőgépiparban vagy olyan teljesen új iparágakban is, amelyek még csak most vannak születőben. Az újítók manapság szélesebb távlatokban gondolkodnak, a kreativitást, a tapasztalatot, valamint a különféle technológiákat, megközelítéseket és eszközöket kombinálva. Az innováció egyre fontosabbá válik, mivel a zavarok által képviselt kockázatok egyre sürgetőbb problémát jelentenek. Ez a folyamat pedig nem látszik lelassulni.

JOBB ALKOTÁSOK

Kiváló eredmények születnek világszerte, minden szakágban. Jobb projektek, olcsóbb és jobb termékek, gazdaságosabb kivitelezés és kifinomultabb játékok. Az újítók világszerte szembeszállnak a jelen kihívásaival, hogy a jövőben még nagyszerűbb eredmények jöhessenek létre. Az ügyfelek a bolygó és az emberek szempontjából is jobb termékeket terveznek az Autodesk-eszközökben. Környezetbarátabb épületeket, kevésbé szennyező autókat, intelligensebb gyárakat, nagyobb kasszasikereket, sétáló autókat vagy akár bolygóközi leszállómodulokat hoznak létre. És ez még csak a kezdet. Az Autodesk teljesen új munkamódszert szeretne bevezetni, amellyel a felhasználók még nagyszerűbb eredményeket érhetnek el.

Csatlakozzon az Autodesk platformhoz egy szebb és jobb jövőért!

Az Autodesk-szoftverek használata mára mélyrehatóan és széles körben elterjedt minden ipar- és szakágban. Ez a tény egyedi lehetőséget biztosít, hogy a szoftverek felgyorsítsák az ötletek és a megoldások találkozását. Az Autodesk teljesen új munkamódszerre vonatkozó elképzelése: egyetlen platform létrehozása a különálló termékek helyett, amely az összes munkafolyamat alapjául szolgál, és közelebb hozza egymáshoz az egyes termékek sajátosságait.

Az új Autodesk-platformmal:

  • A projekt összes résztvevője zökkenőmentesen és egyidejűleg dolgozhat ugyanabból a forrásból.
  • Az adatok nem függnek a fájloktól és fájltípusoktól, zökkenőmentes adatfolyamot téve lehetővé az Autodesk-megoldások és más, harmadik féltől származó termékek között.
  • Az adatokhoz való hozzáférés, illetve azok keresése és elemzése egyszerűen végrehajtható, függetlenül attól, hogy milyen termékből származnak, valamint hogy számítógépen, a felhőben vagy mobileszközön lettek-e létrehozva.
  • A különféle iparágakból származó szaktudás a más szakágakban alkalmazott megoldások alapjául szolgálhat, és az Ön saját munkamódszere szerint segíti a problémák megoldását.

Az Autodesk-termékek képességeinek összekapcsolása már megkezdődött, az Autodesk pedig folytatja ezt a munkát, amíg a teljes portfólióját egyetlen Autodesk-platformban nem egyesíti. Együtt szeretne működni Önnel, a felhasználóval.

A tervezőtermékeket hamarosan új módokon integrálhatja a belső folyamataival, rendszereivel és harmadik féltől származó megoldásaival, a helyi fejlesztőket is beleértve. A teljes folyamat középpontjában ma és a jövőben is az adatok állnak majd.

Az Autodesk a tervezési és gyártási iparágak jövőjének vezető alakítója, amelynek platformja páratlan értéket képvisel.

Az eredmény? Nagyobb és jobb alkotások, amelyek megváltoztatják az ügyfelek vállalatainak működését.

Győződjön meg róla a saját szemével.

A szebb jövőhöz vezető út nem válhatna valósággá olyan helyi partnerek nélkül, akik nemzetközi tapasztalatot, szolgáltatásokat, a helyi szabványok támogatását, képzést, műszaki támogatást és egyéni fejlesztést is képesek biztosítani – ilyen az Arkance Systems Hungary, az Autodesk Platinum fokozatú partnere.


Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

A nagyobb innováció lehetővé tétele a dolgok készítésének jövőjében együttműködést, testreszabást, rugalmasságot és összekapcsolhatóságot igényel. Az Autodesk termékinnovációs platformja minden alkalmazást, tudást, adatot és eszközt egyetlen rendszerbe központosít, egyesítve a folyamatokat a termékek tervezése, fejlesztése, gyártása és támogatása érdekében.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy szakmai LinkedIn oldalunknak és a naprakész információkért iratkozzon fel Hírlevelünkre.