Küzdje le a jelen kihívásait és készüljön fel a holnap lehetőségeire!

Autodesk LIVE 2023 virtuális esemény

Az ipar digitális átalakulásának időszakát éljük, amely nemcsak az eszközök és folyamatok, hanem a gondolkodásmódunk megváltoztatását is megköveteli. Az új munkafolyamatok elfogadásáig már nem az a kérdés, hogy egyáltalán használjunk-e a technológiát, hanem az, hogy hogyan és miért.

Csatlakozzon 2022. április 27-én az Autodesk LIVE 2023 virtuális eseményünkhöz és ismerje meg az Autodesk megoldások és szolgáltatások újgenerációs szoftvereit, valamint az Arkance Systems saját fejlesztésű megoldásait, hogy Önök tervezők, mérnökök és döntéshozók minden iparágban nagyobb termelékenységet, nagyobb agilitást és jobb eredményeket érjenek el vállalatuk, ügyfeleik és a globális közösség számára!

Az újabb technológiák alkalmazása ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a felmerülő igényekkel; ez már nem egy „lehetséges dolog”, hanem szükségszerűség.

Az Autodesk LIVE 2023 virtuális esemény élő közvetítésén való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

Az élőben közvetített konferencia programja négy szekcióra bontva:

9:00-9:15

Megnyitó

9:15-10:45

Gépipari szekció – Összekapcsolt mérnöki folyamatok
(Inventor, Vault, Fusion, Forge, PLM és Upchain, Autodesk CAM)

Az Autodesk elkötelezett aziránt, hogy az intelligens gyártás teljes skáláját lehetővé tegye, hogy ügyfeleink teljesen új és hatékonyabb módokon dolgozhassanak. A puzzle kritikus fontosságú darabja a digitalizáció és az összekapcsolás adatokra összpontosító megvalósítása az üzemterületen. Ez segít a gyártóknak a gyárak átalakításában, és hogy a tervezéstől a gyártásig teljes egészében valóban együttműködő munkafolyamatot hozzanak létre.


10:55-11:55

Magasépítés szekció – Építőipari technológiák és módszerek
(Revit, Autodesk Construction Cloud – BIM Collaborate/TakeOff/Build, Autodesk Docs, Holixa Tools for Revit)

Egyre több tervezőiroda tért át a digitális folyamatokra, és a BIM-alapú szoftvereket olyan technológiákkal együtt használja, mint az okoseszközök hálózata, a kiterjesztett valóság és a prediktív elemzések, amelyekkel csökkenthetőek a kockázatok, elősegíthető a vállalkozás növekedése, és javítható a fenntarthatóság. Előadásaink során olyan inspiráló példákat mutatunk be a digitális átalakulásra, olyan projekteket, amelyek mintái lehetnek a BIM és a több szakágon átívelő technológiák konvergenciájának.
Ismerje meg a felhőalapú munkamegosztást, tervezési együttműködést- és modellkoordinációt magasan integrált munkafolyamatokban!

Előadásainkból megismerheti annak fontosságát, hogy a Construction Cloud platform hogyan hat a tervezési, mérnöki és építési munkafolyamatokra; mi az egyes termékek mögött meghúzódó cél, és miért létfontosságú az egyesített platform az építőiparon belüli kapcsolódáshoz és együttműködéshez. Betekintést nyújtunk néhány új, Autodesk 2023-as újdonságba is, és a cégcsoportunk által fejlesztett Revit kiegészítő kényelmi és hatékonyságnövelő funkcióba.


12:20-13:20

Infrastruktúra BIM és térinformatikai szekció
(twiGIS, Autodesk infrastruktúra BIM, Forge platform)

A BIM jelentős előnyöket kínál a hagyományos módszerekkel szemben, mivel általa bármikor részletes információkhoz juthatunk az épület, építmény vagy infrastruktúra bármely alkotóelemét illetően. Ma azonban már olyan virtuális terek és technológiák állnak rendelkezésünkre, melyek egyszerű és hatékony módszereket biztosítanak az információcseréhez, együttműködésekhez a folyamat minden pontja és résztvevője között. Ezeket az eszközöket a GIS és a BIM adja a kezünkbe. twiGIS alkalmazásunk egy könnyen használható, felhasználóbarát térinformatikai alapokra épülő megoldás. Használatával a különböző adatforrásból származó információk ellenőrzött módon, jogosultsághoz kötötten elérhetőek tematikus térképi megjelenítés, táblázat, testre szabott jelentések, elemzések formájában.


13:20-14:00

Építőmérnöki szekció – Bővítse építőmérnöki munkafolyamatait BIM eszközökkel!
(Infraworks, Civil 3D, Építőipari szoftvergyűjtemény)

Az épített környezetünk vonalas létesítményeinek teljes életciklusa mentén az érintettek jelentős kihívással szembesülnek a digitalizációs szupersztrádán. A BIM alkalmazása jelentősen növeli a projekt hatékonyságot. A felhasználók igényeit szem előtt tartva a Civil 3D és az Infraworks bővülő eszköztárára összpontosítunk. Ez magában foglalja a Project Explorer, a Grading Optimization és a geotechnikai modellezés újdonságainak ismertetését.

Az előadáson megtekintheti az Infraworks eszközeit melynek segítségével már a koncepció kidolgozása során BIM eszközöket használhat és ezt a BIM modellt lehet a Civil 3D-ben kidolgozni kiviteli tervként, felgyorsítva így a BIM alapú építőmérnöki tervezést és a kapcsolódási lehetőséget az épületekkel.


14:00-14:10
Esemény zárása

A regisztrációt lezártuk, az előadásokat ITT tudja megtekinteni.


Az Autodesk fontos szerepet tölt be az általa kiszolgált szektorokban, egy olyan területen, amelyen számos projektben elengedhetetlen a különböző szakemberek közötti koordináció, szükség van egy de facto ipari szabványra: ez pedig az Autodesk.

Az innovációban és a digitális transzformáció folyamatában az Ön partnere az Arkance Systems az Autodesk Platinum minősítésű, a legnagyobb közép-európai partnere. CAD/CAM/CAE, BIM, GIS/FM és PDM/PLM megoldásokat kínálunk a terméktervezési, gyártási, építészeti, építőmérnöki, kivitelezési, térinformatikai, infrastruktúra tervezési és üzemeltetési, 3D látványtervezési, dokumentumkezelési és eszközkezelési projektekhez.
Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.