Platformfüggetlen tervadat-kezelés a világ bármely pontjáról

Az Autodesk felhőalapú tervadat kezelő rendszerei folyamatosan fejlődnek és új funkciókkal bővülnek ki. A Fusion Team egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a tervezési folyamatait bármilyen típusú készüléken a világ bármely pontjáról elérje és koordinálja.

A Fusion Team a projekttervezési feladatokhoz a felhőben biztosít központi munkaterületet. A felhasználó a Fusion Team felületén az általa a Fusion 360-ban létrehozott és vele megosztott projektekhez férhet hozzá.

A Fusion Team segítségével bármilyen számítógépről elérhetjük és kezelhetjük a projektjeinket, használatához csak egy internetböngésző szükséges. A tervezési projekttel kapcsolatos minden kommunikációs elem egy központi helyen kezelhető a Fusion Team-ben.

A Fusion Team segítségével:

  • új projekteket hozhat létre,
  • új felhasználókat rendelhet hozzá a meglévő projektekhez,
  • egyszerűen kezelheti a projekt-adatokat,
  • megoszthatja a projektadatait más felhasználókkal,
  • 2D-s rajzait és 3D-s modelljeit bármilyen készüléken megtekintheti,
  • felülvizsgálhatja és megjegyzésekkel láthatja el a terveit egyenként vagy akár csoportosan is,
  • nyomonkövetheti a projektek frissítését,
  • összehasonlíthatja a tervek különböző verzióit,
  • különböző formátumokba exportálhatja ki a felhőből 3D-s modelleket (STEP, f3D, ipt, … stb.).

A Fusion Team-ben többféle módon vizsgálhatjuk meg a modelljeinket. Készíthetünk ezekről metszetet; méréseket végezhetünk rajtuk és az összeállításokból robbantott nézetet is létrehozhatunk.

A Fusion 360 regisztrált felhasználóinak hozzáférése van a Fusion Team-hez is, amely internetes böngészőből vagy a Fusion 360-ból közvetlenül elérhető.

Minden tervezői munka projekt keretén belül zajlik. Az egyes projektekhez különböző szintű felhasználói jogosultságokat rendelhetünk hozzá, ezeknek meghatározott szerepe van a csapatban és külön szerepük van minden egyes projektben. A Fusion Team lehetőséget biztosít arra, hogy a tervezők, a beszállítók és a kivitelezők nagy távolságból is zökkenőmentesen képesek legyenek egymással hatékonyan együtt dolgozni.


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk Fusion 360 nyújtotta új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

A Varinex-CADStudio Kft. az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Ha többet szeretne megtudni az általunk kínált tervezési és kivitelezési megoldásokról, valamint arról, hogyan segíthetjük elő vállalata gyártási rugalmasságának növelését, keresse szakértő kollégáinkat egy személyes konzultációra!