Platformfüggetlen tervadat-kezelés a világ bármely pontjáról

Az Autodesk felhőalapú tervadat kezelő rendszerei folyamatosan fejlődnek és új funkciókkal bővülnek ki. A Fusion Team egy egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a tervezési folyamatait bármilyen típusú készüléken a világ bármely pontjáról elérje és koordinálja.

A Fusion Team a projekttervezési feladatokhoz a felhőben biztosít központi munkaterületet. A felhasználó a Fusion Team felületén az általa a Fusion 360-ban létrehozott és vele megosztott projektekhez férhet hozzá.

A Fusion Team segítségével bármilyen számítógépről elérhetjük és kezelhetjük a projektjeinket, használatához csak egy internetböngésző szükséges. A tervezési projekttel kapcsolatos minden kommunikációs elem egy központi helyen kezelhető a Fusion Team-ben.

A Fusion Team segítségével:

  • új projekteket hozhat létre,
  • új felhasználókat rendelhet hozzá a meglévő projektekhez,
  • egyszerűen kezelheti a projekt-adatokat,
  • megoszthatja a projektadatait más felhasználókkal,
  • 2D-s rajzait és 3D-s modelljeit bármilyen készüléken megtekintheti,
  • szerkesztheti a 3D-s modelleket,
  • felülvizsgálhatja és megjegyzésekkel láthatja el a terveit egyenként vagy akár csoportosan is,
  • nyomonkövetheti a projektek frissítését,
  • összehasonlíthatja a tervek különböző verzióit,
  • különböző formátumokba exportálhatja ki a felhőből 3D-s modelleket (STEP, f3D, ipt, … stb.).

A Fusion Team-ben többféle módon vizsgálhatjuk meg a modelljeinket. Készíthetünk ezekről metszetet; méréseket végezhetünk rajtuk és az összeállításokból robbantott nézetet is létrehozhatunk.

A Fusion 360 regisztrált felhasználóinak hozzáférése van a Fusion Team-hez is, amely internetes böngészőből vagy a Fusion 360-ból közvetlenül elérhető.

Minden tervezői munka projekt keretén belül zajlik. Az egyes projektekhez különböző szintű felhasználói jogosultságokat rendelhetünk hozzá, ezeknek meghatározott szerepe van a csapatban és külön szerepük van minden egyes projektben. A Fusion Team lehetőséget biztosít arra, hogy a tervezők, a beszállítók és a kivitelezők nagy távolságból is zökkenőmentesen képesek legyenek egymással hatékonyan együtt dolgozni.


Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük ezt az új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni a Fusion 360 nyújtotta forradalmi technológiát. Ha Ön is fejlődni szeretne, most itt az alkalom, hogy szakértők kollégánk által vezetett tanfolyamainkon eljusson az alapoktól a generatív tervezésig, valamint az additív és a szubtraktív gyártásig. Részletek és további információ ITT.

Ne feledje: 50% kedvezmény Fusion 360, Fusion 360 Teams Participant, Fusion 360 Manufacturing Extension és Fusion 360 Generative Design Extension szoftverekre valamit csak a Varinex-CADStudio Kft-nél a promóció ideje alatt elérhető ingyenes magyar Fusion 360 felület 2020. július 17-ig. A tájékoztatás nem teljeskörű, részletekért érdeklődjön kollégáinknál, vagy kérjen ajánlatot, még ma!

Kapcsolattartó:

Csonka Gábor
CAM rendszermérnök
+36 1 273 3408
+36 30 639 1713
gabor.csonka@cads.hu