Autodesk Forge

Az Autodesk Forge lehetővé teszi a cégek számára, hogy a mérnöki- és tervadatok felhasználásával fejlesszenek egyedi alkalmazásokat és összekapcsolt szolgáltatásokat.

Felhőalapú fejlesztőplatform

Az Autodesk Forge lehetővé teszi a cégek számára, hogy a mérnöki- és tervadatok felhasználásával fejlesszenek egyedi alkalmazásokat és összekapcsolt szolgáltatásokat a gépipar, az építőipar, valamint a média és szórakoztatás területén. Mi segítünk megvalósítani elképzelését a koncepciótól a tervezésen és fejlesztésen át a beüzemelésig.

Tapasztalat

 • Több, mint 40 év szoftverfejlesztés
 • Több, mint 5 millió előfizető éves szinten
 • Technológia

 • Iparágvezető termékek és szolgáltatások
 • Összekapcsolt folyamatok
 • Fejlesztői hálózat

 • Több, mint 3500 fejlesztő világszerte
 • A munkaciklusok éves növekedése 145%
 • Az Autodesk Forge-on keresztül elérhetővé válnak az Autodesk termékek által nyújtott funkciók, amelyek évtizedek óta szolgálják a tervezők és mérnökök munkáját. A Forge egy webszolgáltatásokon és technikai erőforrásokon alapuló fejlesztői felhő platform, amihez egy elhivatott közösség támogatása is társul. A Forge az Autodesk több, mint 40 éves ipari tapasztalatából, technológiájából és globális hálózatából építkezik és egy közös adat környezetben működik, aminek köszönhetően a vállalatok gyorsan és fókuszáltan tudnak jól skálázható, testreszabható, a mai digitális igényeknek megfelelő szolgáltatásokat fejleszteni.

  Forge alkalmazásprogramozási (API) felületek

  Új terméket kell létrehozni, vagy tovább kell fejleszteni egy meglévőt? A Forge mindezt lehetővé teszi az elérhető API-k (alkalmazásprogramozási felületek) segítségével.

  Adatkezelés

  Az adatkezelésért felelős API egységesített és konzisztens módon biztosítja a hozzáférést az adatokhoz a különböző szolgáltatásokból, mint például a Fusion Team, BIM 360 Team, stb.

  Terv automatizálás

  Az automatizációért felelős API segítségével a dokumentumokhoz kapcsolódó, ismétlődő feladatokat lehet hatékonyan megoldani.

  Megjelenítés

  A megjelenítésért felelős API a 2D és 3D adatok megjelenítését teszi lehetővé platformtól függetlenül, így az mindenki számára egyszerűen elérhetővé válik asztali számítógépről, mobiltelefonról, böngészőből egyaránt.

  Valós környezet digitalizálása

  A valós környezet digitalizációjárt felelős API fotogrammetrikus képességeinek köszönhetően textúrázott 3D modelleket, pontfelhőket, ortofotókat lehet létrehozni lézerszkennelt adatállományból, illetve kézi- vagy drónnal készített fotók alapján.

  BIM 360

  Az adatkezelésért felelős API egységesített és konzisztens módon biztosítja a hozzáférést az adatokhoz a különböző szolgáltatásokból, mint például a Fusion Team, BIM 360 Team, stb.

  Webhooks

  A webhookok valós idejű esemény értesítéseket küldenek az Autodesk webszolgáltatásaiból az alkalmazások számára. Például be lehet állítani egy webhookot úgy, hogy nyisson meg egy URL-t, amikor egy fájl módosul egy projektben vagy egy könyvtárban.

  Azon dolgozunk, hogy még több ügyfelünk számára elérhetővé tegyük az Autodesk megoldások által nyújtott új tervezési megközelítést és elkezdhessék felfedezni és bevezetni ezt a forradalmi technológiát. 

  Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából.

  Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

  Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

  Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Érdeklődési terület/iparág: Üzenet: Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.   Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

  Kapcsolattartó:

  Farkas Attila
  Értékesítési és technikai tanácsadó,
  szoftverfejlesztő