Új AutoCAD Web – Együttműködés bárhol és bármikor az alapvető tervezési és rajzolási lehetőségekkel a mindennapi igényeihez

A munkamódszerünk és tervezésün megváltozott. Minden eddiginél jobban összpontosítunk az együttműködésre és a munkához való könnyű hozzáférésre bármikor, bárhol és bármilyen eszközön.

A Covid-intézkedések részeként 2020. júliusában az Autodesk elindította az AutoCAD Web App Programot, hogy segítse ügyfeleit alkalmazkodni a megváltozott munkakörülményekhez. Ez az ajánlat véget ért és 2022. augusztus 8-án ennek utódjaként megjelent az AutoCAD Web termék külön előfizetéssel, amely hozzáférést biztosít az alapvető AutoCAD parancsokhoz, valamint alapvető DWG rajzolási és szerkesztési funkciókhoz.  

Az új AutoCAD Web előfizetés évi 100 EUR. Az AutoCAD Web-előfizetés megvásárlása után bejelentkezhet, vagy letöltheti a mobilalkalmazást is a Google Play, az Apple vagy a Microsoft alkalmazásboltjából. 

Bemutatkozik az Autodesk AutoCAD Web

Az AutoCAD Web (korábban: AutoCAD Web App) egy új, önálló előfizetés, amely hozzáférést biztosít az AutoCAD-hez böngészőn és mobileszközön egyaránt. Az AutoCAD Web az AutoCAD egy olyan verziója, amely lehetővé teszi DWG rajzok létrehozását, megtekintését, szerkesztését és megjegyzésekkel ellátását webböngészőből vagy mobileszközről anélkül, hogy szükség lenne rá. telepítse az AutoCAD szoftvert.

Ez az új ajánlat hozzáférést biztosít az együttműködési munkafolyamatokhoz, amelyek lehetővé teszik a munkacsoportok összehozását a CAD-rajzok áttekintésére és szerkesztésére, függetlenül attól, hogy hol vannak. Ez egy felhő alapú CAD-megoldás, amely lehetővé teszi a rajzok megtekintését, szerkesztését és megosztását böngészőjéről vagy mobileszközéről anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie a számítógépére.

Amit az, amit az AutoCAD Web segítségével megtehet?

Leegyszerűsítheti a munkafolyamatokat a DWG-fájlok megnyitásával közvetlenül az AutoCAD-ben a weben vagy mobileszközön az Autodesk Drive, Autodesk Docs, Microsoft OneDrive, Box, Dropbox vagy Google Drive-ból. Az AutoCAD Web olyan további funkciókat biztosít, amelyek túlmutatnak a DWG TrueView és más ingyenes Autodesk DWG megjelenítőktől.

Az AutoCAD Web hozzáférést biztosít azokhoz az alapvető rajzolási parancsokhoz és funkciókhoz, amelyeket az AutoCAD-től elvárhat: méréseket végezhet, méreteket adhat hozzá a rajzokhoz, táblázatokat hozhat létre és módosíthat, rajzait rétegekkel rendezheti, külső hivatkozásokat jeleníthet meg, objektum megfogók használata és még sok más.

Ha távol van az irodájától, használja az AutoCAD számos kulcsfontosságú funkciójának egyikét a weboldalon a tervek szerkesztéséhez, például a Nyomkövetés funkciót, amely lehetővé teszi a DWG-fájlok közvetlen áttekintését a meglévő rajz módosítása nélkül.

Ezután a mobilos AutoCAD segítségével közvetlenül az eszközéről, internetkapcsolat nélkül is elérheti a munkavégzés helyszínét, és később szinkronizálhatja a munkáját, így CAD-rajzait magával viheti a terepre és azon túl is.

Az AutoCAD Web segít Önnek abban, hogy elvégezze munkáját, függetlenül attól, hogy Ön hogyan választja meg annak módját. Egyszerűen jelentkezzen be a web.autocad.com oldalon, vagy telepítse a mobilalkalmazást, és dolgozzon közvetlenül az eszközéről. Próbálja ki az AutoCAD Webet egy 30 napos ingyenes próbaverzióval.

Az AutoCAD 2023 újdonságairól az alábbi cikkünkből tájékozódhat!


Reméljük, hogy az AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.


Ez is érdekelheti….

Kapcsolattartó:

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó