AutoCAD tippek, amelyet minden felhasználónak ismerni kell – Megosztott nézetek (_Shared Views)

A Megosztott nézetek funkció lehetővé teszi a tervek megosztását a vállalaton belül vagy kívül, anélkül, hogy az eredeti DWG-fájlokat közzé kéne tennie. PDF helyett megoszthat egy hivatkozást, amely bármilyen böngészőben megtekinthető és megjegyzésekkel látható el.

Elkerülheti azt a nehézkes, mégis általánosan elterjedt munkafolyamatot, amikor a terveket DWF- vagy PDF-fájlokként teszik közzé, és e-mailben küldik szét. Ehelyett létrehozhat egy megtekinthető fájlt az AutoCAD-ben, amelyet megosztható hivatkozáson keresztül juttathat el másoknak, a hivatkozás pedig bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszköz böngészőjében megtekinthető és megjegyzésekkel látható el. Az együttműködő felek által a megosztott hivatkozáson írt megjegyzések azonnal megjelennek az asztali AutoCAD-ben.

A Megosztott nézetek funkció az AutoCAD Alkalmazás menüjében, a Közzététel menüpont alatt található.

MEGJEGYZÉS: A megosztott nézetek 30 nap elteltével automatikusan lejárnak, de bármikor meghosszabbíthatja vagy törölheti a hivatkozást.

…folytatjuk.


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartó:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó