AutoCAD tipp: Lapkészletkezelő (_Sheet Set Manager)

Az AutoCAD Lapkészletkezelőjével a csapat ütemterv szerint dolgozhat. Az eszköz segítségével egy helyen rendezhető és tárolható az összes rajzelrendezés, fájlútvonal és projektadat, amelyhez a teljes csapat hozzáféréssel rendelkezik.

A Lapkészletkezelő nem csupán az elrendezéslapok fájlkezelő rendszere, de segítségével a mentett nézetek is kezelhetők az elrendezésekben és a modelltérben egyaránt. A teljes készlet egy része vagy akár egésze egyszerűen közzétehető, továbbá a címpecsét és a kiemeléssel kapcsolatos információk is megadhatók és frissíthetők a Mezők használatával. A kezdeti lépések egyszerűen elvégezhetők a Lapkészlet varázslóban, amely az Alkalmazás menü Új menüpontjából érhető el.

EXTRATIPP: A CAD-rendszergazdák és mások jelentősen csökkenthetik a fájlok projektek lezáródása utáni elküldésének átfutási idejét, ha az e-Küldemény (_eTransmit) eszközt közvetlenül a Lapkészletkezelőben használják.


Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen lépés. Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre.

Kapcsolattartó:

Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó
+36 30 370 9125 | +36 1 273 3417
laszlo.radnai@arkance-systems.com