Növelje elektromos tervezési munkafolyamatait az AutoCAD Electrical eszközkészlettel!

Használja az AutoCAD Electrical eszközkészletet? Szeretne időt megtakarítani az AutoCAD szoftverben? Az Electrical eszközkészlet használatával hatalmas mértékű időmegtakarítást érhet el. Az AutoCAD előfizetés az összes speciális eszközkészletet magában foglalja, mindig kéznél van.

Az AutoCAD Electrical eszközkészlet használata valójában mennyi időmegtakarítást jelent? Egy az Autodesk által megbízott független tanácsadó megvizsgált 10 gyakran használt tervezési feladatot, és az ezen feladatok elvégzéséhez szükséges időt és erőfeszítést összehasonlíotta az alap AutoCAD és az AutoCAD Electrical eszközkészlet között.

Az azonos feladatokat átlagosan akár 95%-al gyorsabban végezték el az Electrical eszközkészlet használatával (a felhasználó Electrical eszközkészlet tudási szintjétől, tapasztalatától függően).

A tanulmány a következő megállapításokra jutott:

  • AutoCAD Electrical használatával az új tervek létrehozása 84%-al gyorsabb volt,
  • meglévő tervek szerkesztése AutoCAD Electrical eszközkészlettel 77%-al gyorsabb volt,
  • a hibázási lehetőség nagy mértékben lecsökkent, mivel 67%-al kevesebb parancsot használtak fel AutoCAD Electrical eszközkészletben, mint alap AutoCAD szoftverben.

Az alábbi táblázatban láthatja a feladatok típusát és azt, hogy mennyivel könnyebb elvégezni ezeket az Electrical eszközkészlettel, mint alap AutoCAD-del. A tanulmányon belül ezekről a példafeladatokról részletesen olvashat (angol nyelvű tanulmány letölthető itt). Ne feledje, ez csak a kezdet azzal, amit az Electrical eszközkészlet segítségével elvégezhet.

Az AutoCAD Electrical az ipar különféle területein eredményesen használható, legyen szó gyártósorok, célgépek, élelmiszeripari gépek építéséről, energia és olajiparról vagy akár gyógyszeriparról. Elektromos rendszerek, hajtás és vezérlés, vezetékezés és kábelkorbács tervezéshez hatékony megoldást nyújt. Olyan tervezést segítő eszközökkel rendelkezik, amelyek segítik a hibák kiküszöbölését és pontos, a gyártáshoz szükséges információt nyújtanak, így több időt biztosítva a tervezésre és a mérnöki munkára.


Nézze meg felvételről kollégánk, Rieth Benjámin előadását a témában!
Az előadásában az AutoCAD Electrical eszközkészlet legjelentősebb időmegtakarító funkcióit mutatta be, számos tipp kíséretében.
Ha kérdése van, keresse bizalommal!


Az Arkance Systems Hungary az Ön egyedi igényeinek megfelelő gyártási, üzemtervezési és automatizálási megoldásokat biztosítja tervezőszoftver kínálatából. 

Reméljük, hogy szakmai előadásunkon elhangzottak meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak vállalata terméktervezési és fejlesztési folyamatainak továbbfejlesztéséhez és átalakításához.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.