Szerezze be kedvenc AutoCAD 2024 és AutoCAD LT 2024 szoftverét, számos előnnyel!
Autodesk promóció 2023.04.20-ig

Szerezze be az új AutoCAD 2024, AutoCAD LT 2024 1-3 éves szoftver-előfizetését promóciós kampányunk keretében 15% kedvezménnyel 2023. április 17-20-ig*!

 

Élvezze az AutoCAD, az AutoCAD LT új szolgáltatásait!

Az AutoCAD 2024 szoftverbe számos értéket sűrítettek bele – előfizetőként beszerezheti a milliók által használt CAD-szoftvert, hozzáférést nyerhet a munkát felgyorsító hét iparág-specifikus eszközkészlethez, valamint az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokhoz, amelyekkel bárhol és bármikor elérheti az AutoCAD-et. Az AutoCAD 2024 számos új funkciót tartalmaz, amelyek segítségével felgyorsíthata kreativitását és testre szabott funkciókkal javíthata felhasználói élményét, ami egy összekapcsolt és automatizáltabb tervezési folyamatot eredményez.

Fedezze fel az új funkciókat (a teljesség igénye nélkül)!
 • Intelligens blokkok: automatikusan elhelyezhet blokkokat a korábbi elhelyezések alapján, vagy gyorsan megtalálhatja és kicserélheti a meglévő blokkokat.
 • Tevékenységi betekintés: tájékozódhat a megosztott DWG legutóbbi változásairól egy tevékenységi napló segítségével.
 • Jelölésimport és jelölésasszisztens: visszajelzések importálása papírról vagy PDF-ből, és a módosítások automatikus hozzáadása a meglévő rajz módosítása nélkül.
 • Saját betekintések: a My Insights hasznos tippjei és funkciói segítségével gyorsabban fejezheti be projektjeit.
 • Rajzelőzmények: egy rajz korábbi és jelenlegi verzióinak összehasonlítása a munka fejlődésének megtekintéséhez
 • AutoCAD bármikor és bárhol: hozzon létre, szerkesszen és nézzen meg CAD-rajzokat böngészővel az AutoCAD segítségével mobilon vagy a weben.
 • Lebegő ablakok: rajzablakok megjelenítése egymás mellett vagy több monitoron az AutoCAD ugyanazon példányán belül.
 • Megosztás: küldje el rajzának ellenőrzött másolatát csapattársainak és kollégáinak, hogy bárhonnan megtekinthessék vagy szerkeszthessék azt.
 • Push to Autodesk Docs: a CAD-rajzlapok PDF formátumban történő továbbítása közvetlenül az AutoCAD-ből az Autodesk Docs alkalmazásba.
 • Tevékenységi betekintés: maradjon kapcsolatban az adatokkal a projekt teljes életciklusa alatt a többfelhasználós tevékenységek részleteivel egy DWG fájlban. Tájékozódjon a releváns fájlváltozásokról és hozzáférésekről a tevékenységi napló segítségével. A Activity Insights segít áthidalni az információs hiányosságokat a kollaboratív AutoCAD munkafolyamatokban.
 • Intelligens blokkok (helyettesítés): Gyorsan megtalálja a szükséges blokkokat és helyettesítsen egy vagy több blokkot a gépi tanuláson alapuló javaslatok, a nemrég használt blokkok és a kézi helyettesítő blokkok kiválasztása révén.
 • Intelligens blokkok (elhelyezés): automatikusan elhelyezheti a blokkokat a rajzában a megfelelő pozícióban és méretarányban az alapján, hogy eddig hova illesztette be ugyanazokat a blokkokat a DWG fájlban, csökkentve ezzel a szükséges kattintások számát és időt takarítva meg a folyamat során.
 • Jelölésimport és jelölésasszisztens: gyorsan küldjön és építsen be tervezési visszajelzéseket. Importáljon visszajelzéseket nyomtatott papírról mobilon vagy PDF-ben, és automatikusan hozzáadhatja a módosításokat a rajzaihoz. Az AutoCAD gépi tanulást használ a jelölőszövegben található bizonyos utasítások, például a „MOVE”, „COPY” vagy „DELETE” parancsok felismerésére és végrehajtására.
 • Webes funkcionalitás: az AutoCAD előfizetők exkluzív kiegészítő funkciókat kapnak az AutoCAD on the web-ben, beleértve az AutoLISP API-t a weben és a PDF(ek)-re történő kötegelt rajzolást.
 • Apple Silicon Native támogatás: az AutoCAD for Mac 2024 mostantól natívan fut az Apple Silicon Mac gépeken (M1 és M2).

Az AutoCAD 2024 és az AutoCAD LT 2024 szoftver újdonságairól blogbejegyzésünkben olvashat bővebben!

 

Védje meg terveit a TrustedDWG technológiával:

A TrustedDWG ™ technológiával segíthet megőrizni a tervadatok integritását a felülvizsgálati folyamat során. Az AutoCAD szoftverbe épített TrustedDWG az eredeti, leghatékonyabb és legpontosabb módszer a tervadatok tárolására és megosztására.

A mai világban az intelligens és gyors munka fontosabb, mint valaha. Az AutoCAD 2024-előfizetéssel hét specializált eszközkészlethez is hozzáférést kap, amelyek iparág-specifikus funkcióinak segítségével gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat a különböző szakágak területén.
Lépjen most és szerezze be 2023. április 17-20, között 15% kedvezménnyel új AutoCAD 2024 és AutoCAD LT 2024 1-3 éves szoftver-előfizetését!

 

*A promóció részleteit ITT találja.


Ez is érdekelheti >>>

40 AutoCAD tipp, amit minden felhasználónak ismerni kell - Arkance Systems

Reméljük, hogy az AutoCAD 2024 számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Ez is érdekelheti….

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com