Szerezze be kedvenc AutoCAD és AutoCAD LT szoftverét, számos előnnyel!
Autodesk promóciós napok 2022. július 11-13.

Szerezze be az új AutoCAD Toolset, AutoCAD LT, Revit LT Suite 1-3 éves szoftver-előfizetését promóciós kampányunk keretében 20% kedvezménnyel 2022. július 11-13-ig*!

 

Élvezze az AutoCAD, az AutoCAD LT új szolgáltatásait!

Az AutoCAD 2023-ba számos értéket sűrítettek bele – előfizetőként beszerezheti a milliók által használt CAD-szoftvert, hozzáférést nyerhet a munkát felgyorsító hét iparág-specifikus eszközkészlethez, valamint az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokhoz, amelyekkel bárhol és bármikor elérheti az AutoCAD-et.

Fedezze fel az új funkciókat!

Trace:

Növelje az együttműködést és egyszerűsítse a felülvizsgálati folyamatot. Biztonságosan tekintse át és adjon visszajelzést egy rajzról az AutoCAD alkalmazásban a meglévő rajz megváltoztatása nélkül. Működik asztali, internetes és mobil eszközökön.

Megosztás:

Küldje el rajzainak ellenőrzött másolatait a partbereinek és a kollégáinak, hozzáférést biztosítva azok számára, akiknek csak megtekinteniük kell, és azoknak is akiknek szerkeszteniük kell. Időt takaríthat meg, ha ilyen módon osztja meg ellenőrzésre váró rajzait az AutoCAD segítségével.

Count:

Automatizálja a konszignációs számlálási feladatokat és csökkentse a hibák számát. A számlálás történhet akár réteg, állapot, vagy lépték szerint. Az eredmények könnyen frissülhetnek, és exportálhatók egy dinamikus táblába.

Lebegő ablakok:

Két rajz megtekintése és szerkesztése egyidejűleg teljesen működőképes ablakokban egymás mellett vagy több monitoron. Nem kell megnyitnia az AutoCAD újabb példányát.

Újra tervezett Start lap:

Az új AutoCAD indító fül lehetővé teszi a fájlok és más hasznos tartalmak egyszerű elérését egy helyen. Segítségével egyszerűen tallózhat az előzményekben.

Testreszabható telepítés:

Csökkentse a szoftver beállításának időtartamát gyorsabb és testreszabható telepítésekkel.

Védje meg terveit a TrustedDWG technológiával:

A TrustedDWG ™ technológiával segíthet megőrizni a tervadatok integritását a felülvizsgálati folyamat során. Az AutoCAD szoftverbe épített TrustedDWG az eredeti, leghatékonyabb és legpontosabb módszer a tervadatok tárolására és megosztására.

További információ az AutoCAD 2023 újdonságairól >>>

A mai világban az intelligens és gyors munka fontosabb, mint valaha. Az AutoCAD 2023-előfizetéssel hét specializált eszközkészlethez is hozzáférést kap, amelyek iparág-specifikus funkcióinak segítségével gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat a különböző szakágak területén.
Lépjen most és szerezze be 2022. július 11-13. között 20% kedvezménnyel új AutoCAD Toolset és AutoCAD LT 1-3 éves előfizetését!

 

*A promóció részleteit ITT találja.


Reméljük, hogy az AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Ez is érdekelheti….

Kapcsolattartó:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
+36 30 212 9088 | +36 1 273 3414
ivan.antal@arkance-systems.com
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com