AutoCAD 2023

Új automatizálási- és együttműködési eszközök a projektciklusok lerövidítéséhez –  Az AutoCAD®️ továbbfejlesztett automatizálással, speciális eszközkészletekkel, webes és mobilalkalmazásokkal segíti a mérnöki munkát.

Továbbfejlesztett automatizáció, innováció és teljesítmény

Az AutoCAD®️ továbbfejlesztett automatizálással, speciális eszközkészletekkel, webes és mobilalkalmazásokkal segíti a mérnöki munkát. Ez a kategóriájában legjobb termék az innováció és a teljesítménynövekedés élményét nyújtja egy hatékonyabb munkafolyamat megvalósításához.

Iparágspecifikus eszközkészletek

Hozzáférhet az iparágspecifikus funkciókhoz, amelyek segítségével minden eddiginél hatékonyabbá teheti munkáját! A legújabb tanulmányok átlagosan akár 63% -os termelékenység-növekedést mutattak a speciális eszközkészlet segítségével végrehajtott AutoCAD-feladatoknál.

  • Több mint 750 000 szimbólumot, alkatrészt és részletkomponenst tartalmazó könyvtárakhoz férhet hozzá.
  • Automatizálhatja a megjegyzések, rétegek és tulajdonságok létrehozását.
  • Könnyedén hozhat létre részleteket és nézeteket 3D modellekből, és gyorsan generálhat ütemterveket, listákat és táblázatokat.

Webes- és mobilalkalmazások

Kommunikáljon gyorsabban, és végezzen változtatásokat valós időben az AutoCAD webes és mobilalkalmazásokkal. Ossza meg rajzának ellenőrzött másolatát a csapattársakkal, és biztonságosan vizsgálja felül és jelölje meg a kollégák CAD-rajzait közvetlenül az AutoCAD-ben.

Csatlakozzon tervrajzaihoz, bárhol is van. Tekintse meg, szerkessze és mentse a felhőben tárolt DWG-fájlokat közvetlenül az AutoCAD segítségével. Hozzáféréshet az Autodesk felhőjében, valamint a vezető felhőalapú tárhelyszolgáltatóknál, a Microsoft OneDrive-ban, a Google Drive-ban, a Dropboxban és a Boxban tárolt fájlokhoz.

Továbbfejlesztett eszközök, újdonságok

Importálja a visszajelzéseket, és automatikusan beépíti a rajzokba a módosításokat, amikor együttműködik a csapattársakkal csökkentve a további rajzolási lépéseket.

A My Insights egy súrlódásmentes útmutató, amely értékes tippekkel és új funkciókkal segíti a gyorsabb munkavégzést a megfelelő időben és a megfelelő kontextusban.

A munkafolyamat lépéseinek automatizálására szolgáló AutoCAD LISP API mostantól elérhető az AutoCAD webes alkalmazásban, amely csak az AutoCAD előfizetők számára érhető el.

A Lapkészlet-kezelő funkció mostantól lehetővé teszi a lapkészletek gyorsabb megnyitását. Az Autodesk felhőplatform használatával gyorsabb és biztonságosabb a lapkészletek elküldése és megnyitása a csapattársaknak és a csapattársaktól.

Küldje el rajzainak ellenőrzött másolatait a partnereinek és a kollégáinak, hozzáférést biztosítva azok számára, akiknek csak megtekinteniük kell, és azoknak is akiknek szerkeszteniük kell. Időt takaríthat meg, ha ilyen módon osztja meg ellenőrzésre váró rajzait az AutoCAD segítségével.

Automatizálja a konszignációs számlálási feladatokat és csökkentse a hibák számát. A számlálás történhet akár réteg, állapot, vagy lépték szerint. Az eredmények könnyen frissülhetnek, és exportálhatók egy dinamikus táblába.

Növelje az együttműködést és egyszerűsítse a felülvizsgálati folyamatot. Biztonságosan tekintse át és adjon visszajelzést egy rajzról az AutoCAD alkalmazásban a meglévő rajz megváltoztatása nélkül. Működik asztali, internetes és mobil eszközökön.

Növelje a termelékenységet és csökkentse a lépéseket azzal, hogy CAD-rajzlapjait PDF formátumban közzéteszi az AutoCAD-ből az Autodesk Docs-ban. Ráadásul az AutoCAD webes alkalmazással bárhol hozzáférhet az Autodesk Docsban lévő DWG fájljaihoz.

Két rajz megtekintése és szerkesztése egyidejűleg teljesen működőképes ablakokban egymás mellett vagy több monitoron. Nem kell megnyitnia az AutoCAD újabb példányát.

Az új AutoCAD indító fül lehetővé teszi a fájlok és más hasznos tartalmak egyszerű elérését egy helyen. Segítségével egyszerűen tallózhat az előzményekben.

Az AutoCAD 2023 frissített grafikával rendelkezik, így az árnyékolt, az élekkel árnyékolt és a drótvázas vizuális stílusokkal akár 10-szer gyorsabban renderelhet 3D objektumokat, mint korábban.

Gyorsabb és testreszabható telepítéssel csökkentheti a szoftver beállítására fordított időt. A telepítés közben akár az AutoCAD-ben is dolgozhat.

A TrustedDWG ™ technológiával segíthet megőrizni a tervadatok integritását a felülvizsgálati folyamat során. Az AutoCAD szoftverbe épített TrustedDWG az eredeti, leghatékonyabb és legpontosabb módszer a tervadatok tárolására és megosztására.

Speciális eszközkészletek

Gyorsítsa fel az építészeti rajzokat és dokumentációkat több mint 8500 intelligens építészeti objektummal. Automatizálja az alaprajzokat, metszeteket, homlokzatokat és egyebeket.

Gyorsítsa fel a terméktervezést gépészmérnöki tervezési funkciókkal és több mint 700 000 intelligens gyártási alkatrésszel és szimbólummal. Tapasztalja meg az egyszerűsített rétegkezelés, az alkatrészlista generálása és az anyagjegyzékek (BOM) létrehozása élményét.

Növelje a termelékenységet az villamos vezérlőrendszerek dokumentálása során több mint 65 000 intelligens villamosipari szimbólummal. Tervezzen panelkiosztásokat és kapcsolási rajzokat. Támogatja az AS, GB, IEC, IEC-60617, JIC, JIS, NFPA és IEEE szabványokat.

Hatékonyan vázolja, tervezze és dokumentálja az épületrendszereket több mint 10 500 intelligens épületgépészeti, elektromos és vízvezeték-szerelési objektummal. Egyszerűen tervezheti meg az épületgépészeti és -villamos rendszereket, csőrendszereket és elektromos rendszerek kábeltálcáit, elektromos vezetékeit és áramköreit.

Hatékonyan és gyorsan állítson elő P&ID sémarajzokat és könnyedén integrálja azokat Plant 3D modellekbe a speciális üzemtervezési és mérnöki jellemzők felhasználásával. Gyorsan készítsen ISO és Ortho rajzokat, elrendezéseket, sematikus ábrákat.

A tervezés javítása a GIS és CAD adatok összekapcsolásával. Téradatok kezelése szabványos adatsémával, automatizált üzleti munkafolyamatokkal és jelentéssablonokkal.

Konvertálja a raszteres képeket DWG ™ objektumokká raszter-vektor eszközökkel. Könnyen szerkesztheti és tisztíthatja a raszteres képeket, miközben vektoros rajzokká alakítja át őket az ismert AutoCAD környezetben.

Webes- és mobilalkalmazások

AutoCAD webes alkalmazás

Bárhonnan elérheti a legújabb tervváltozatokat anélkül, hogy telepítené az AutoCAD programot a számítógépére. Megtekintheti, szerkesztheti, létrehozhatja és megoszthatja a CAD rajzokat egy egyszerűsített webes felületen, amely a webböngészőben fut. Csatlakozás az Autodesk Drive-hoz, az Autodesk Docs-hoz és más felhőtárhelyekhez. Jelentkezzen be Autodesk azonosítójával a web.autocad.com címen.

AutoCAD mobilalkalmazás

Vigye magával az AutoCAD erejét bárhol és bármikor. Az okostelefonján vagy táblagépén található, könnyen használható eszközökkel méréseket végezhet a helyszínen, és szerkesztheti a CAD-rajzokat az ügyféltalálkozók során – akár offline is. Töltse le az AutoCAD mobilalkalmazást az App Store-ból vagy a Play Áruházból!

Az Autodesk-termékekre való előfizetés rugalmas kezelést és egyszerűbb hozzáférést biztosít az eszközökhöz és technológiákhoz!

Műszaki támogatás: hozzáférés a támogatási szakemberekhez, távoli segítségnyújtás és online erőforrások használatának lehetősége.

Naprakész szoftver: maradjon versenyképes a legújabb fejlesztésekhez és a frissítések révén a teljesítmény-javításokhoz való azonnali hozzáféréssel.

Rugalmas futamidők: használja a szoftvert, ameddig csak szüksége van rá, egy vagy három évig terjedő futamidőkkel vagy használatalapú konstrukcióval.

Adminisztrációs eszközök: könnyedén kezelheti a szoftverlicenceket, a helyeket és a használatot az Autodesk-fiókjából.

Töltse le az AutoCAD 2024 ingyenes, 30 napos próbaverzióját!

Fedezze fel a 2D és 3D CAD-szoftvert, amely tervezésautomatizálással, iparág-specifikus eszközkészletekkel, valamint webes és mobilalkalmazásokkal is rendelkezik.

Név:* E-mail cím:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Reméljük, hogy az AutoCAD számos funkciója, mobil és web applikációja meghozzák a kedvét ahhoz, hogy Ön és vállalata kihasználva az újabb és újabb tervezési technológiák előnyeit új szintre emeljék tervezési hatékonyságukat. Keresse kollégáinkat egy személyes konzultációra, hogy az iparágban jártas szakértőink támogatást nyújtsanak Önnek.

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, csatlakozzon Youtube csatornánkhoz és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

* Nem minden termékhez és nem minden nyelven és/vagy régióban érhető el minden tervezet összes előnye. A rugalmas licencfeltételek, beleértve a korábbi verziókra vonatkozó jogokat és az otthoni használatot, bizonyos feltételekhez kötöttek.
** A szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez internetkapcsolat szükséges, és a felhasználási feltételekben meghatározott földrajzi korlátozások vonatkoznak rá.
*** Az alap AutoCAD-hez képest. A tanulmányt az Autodesk tervezte, és egy külső tanácsadó megbízásából készült. Az Ön eredményei ettől eltérhetnek. Az Autodesk ezt az információt „úgy, ahogy van”, mindenféle garancia nélkül nyújtja.
†A felhőalapú szolgáltatások a felhőalapú szolgáltatásokat kísérő licencszerződés vagy felhasználási feltételek feltételeinek elfogadásához és betartásához kötöttek.
Az Autodesk, az Autodesk logó, az AutoCAD, a DWG és a TrustedDWG az Autodesk, Inc. és/vagy leányvállalatai és/vagy kapcsolt vállalkozásai bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az USA-ban és/vagy más országokban. Minden más márkanév, terméknév vagy védjegy a megfelelő jogosultak tulajdonát képezi. Az Autodesk fenntartja a jogot, hogy a termék- és szolgáltatáskínálatot, valamint a specifikációkat és az árképzést bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa.

Kapcsolattartók:

Antal Iván
Értékesítési tanácsadó
Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@arkance-systems.com
Radnai László
Értékesítési és technikai tanácsadó