Csavarozott fogpótlások új CAD / CAM megközelítése hyperDENT® V7.4 verzióban!


 

A FOLLOW-ME! Technology Group bejelentette a hyperDENT® V7.4 szoftververzióját.

Az új verzióval megjelent a várva várt Angulated Screw Channel (ASC) modul, amely fokozott rugalmasságot és funkcionalitást biztosít a házon belüli implantátumgyártás területén.

A FOLLOW-ME! és a spanyol Dynamic Abutment Solutions® (globális fogászati anyagrendszerek szállítója) együttműködése vezetett az új modul kifejlesztéséhez.
„A hyperDENT fogászati CAM szoftver és a Dynamic Abutment Solutions nyitott rendszerének házassága új piaci lehetőségeket nyit a fogászati laboratóriumok számára, valamit széleskörű kezelési lehetőségeket az orvosok és betegeik számára.” – mondja Dr. Ferdinand Schwenkert a FOLLOW-ME! Technology Group vezérigazgatója.
Az új ASC modul lehetővé teszi egy szerelő furat létrehozását az eredetihez képest akár 30°-ban kitérve annak tengelyhelyzetéből, hogy a csavar behelyezése kedvezőbb irányból történhessen, mint ahogy azelőtt lehetséges volt.
A meglévő hyperDENT szoftver és gyártó eszközök felhasználásával a fogtechnikai laboratóriumok és maró központok már hasonló high-end szolgáltatásokat nyújthatnak, mint implantátumgyártók. Így ez új lehetőségeket nyit a hyperDENT felhasználók számára ügyfélkörük bővítésére.

 

1 2

„Számos kérdés merül fel, amikor a fogászati laborok csak egyenes furatot képesek készíteni a protézisbe.”, magyarázza Mr. Esteban Xam-mar, a Dynamic Abutment Solutions vezérigazgatója. „Összességében a fogorvosok nem tudnak egy igazán hatékony kezelési tervet biztosítani a betegeknek, mivel az implantátum optimalizálása elhelyezése korlátozva van, miáltal az esztétikai eredmény sincs biztosítva a betegnek.”
Az ASC modul használatával pontosan megmunkálható a szögkorrekció, amely nagyban megkönnyíti a fogorvosnak, hogy az implantátumot egy ideális helyzetben rögzítse.

„Örömünkre szolgál a FOLLOW-ME! Technology és a Dynamic Abutment Solutions közötti együttműködés, mivel így nagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosíthatunk a fogtechnikusoknak, fogorvosoknak és a pácienseknek is. A fogászati piac már régóta várta ezeket a megoldásokat, ami új üzleti lehetőségeket nyit a fogtechnikai laboroknak és frézközpontoknak.” – mondja Dr. Schwenkert.